I'm very grateful

Det gjorde henne självklart ledsen att inse att hon inte skulle tala till någon direkt, även om kungaparet hade varit underbara mot henne insåg hon att de alltid kunde vinkla det till deras bättre. Hon klagade däremot inte, tacksam var hon för allt de gjort för henne och var redo att göra för henne. Men hennes framtid var osäker där, hon var en prinsessa men i deras land hade hon ingen makt. 
"It hurts me to know that my father would hurt his people and restrain them in such way." Svarade hon och sänkte blicken i skam, att hon kom från något sådant hemskt tyngde henne djupt.
"I'm very grateful that you would take your time your highness." La hon till efter han erbjudit att ta sin tid med henne. Han var en kung och kungar var upptagna men ändå tog han sig tiden för att hon skulle få hjälpen. Att han hade en baktanke slog henne aldrig, även om där var en liten del av henne som kände någon oro så trodde hon inte att det gick att koppla till hemska planer som han planerade.
"If you have the time of course, I would not want to contain you from important matters." Ett svagt leende drogs åter över hennes läppar då blicken tog sig upp, hon hade lugnat känslorna som stormat inom henne. Det slog henne att det inte skulle se bra ut om hon lämnades ensam med kungen, en kvinna skulle då aldrig vistas med en man ensam som hon inte var gift med, men hon kunde inte tro sig att där kunde ske någon skada i att han skulle hjälpa henne.
 
 

 
 

 
WRITTEN BY ELISABETH