I will not join the dinner tonight

Harper och Rain studerade henne undrande, båda i frågan om vad som skett medan hon varit i rummet ensam med drottningen. De neg mot henne och hon nickade smått innan hon sjönk ner i en av stolarna.
"Do my hair would you." Sa hon slutligen och Rain var snabbt bakom för att fixa till det, Harper verkade finna en uppgift genom att bädda om den säng som stökats till av både Sanya själv men även då drottningen satt sig ner. Hon funderade på vad som skulle ske, hur hon skulle överleva och hur hon skulle se till att Belle inte fick för djupa klor i Dorian. Den kvinnan skulle bort från hennes son om det så i slutändan skulle betyda att hon behövde döda henne själv. Men inget fick ske för drastat, det var viktigt att hon var levande själv för att finnas därför sonen då han behövde henne. Om det så var när barnen växte upp och han skulle vara kungens oäkting som fick problem för det. Nej hon skulle finnas där, varesig kungen eller drottningen ville det. Hon fick bara se till att där inte fanns några anledningar att döda henne. Om det så var att hon aldrig skulle dansa med en man igen eller aldrig tala sin åsikt. 
"I will not join the dinner tonight, would you bring me the dinner up to the room?" Hon var än inte redo att möta kungen, nästa gång han såg henne hoppades hon på att ha ett någorlunda uppträdande som gav henne rätten att få tid med sin son.

 
 

WRITTEN BY ELISABETH